top of page

Cursos
per a adults

Tallers, formacions
i grup de creació

Dirigits a persones que tenen ganes d’adquirir eines, formar-se i/o gaudir del teatre amb compromís.

Propostes de diferent durada on entrenem, desenvolupem i afinem l'instrument de l'artista per ser capaços d'habitar i sostenir qualsevol situació fictícia que requereixi una peça teatral. 

Gaudeix!
Artic_Teatre_079.jpg

Taller d'adults 

1 dia a la setmana

Jugar, imaginar i descobrir altres maneres de ser i pensar. Sortir de la rutina i desconnectar del mateix entorn, per observar-nos i experimentar-nos des d'altres òptiques. Una activitat desestressant que ens proporciona gaudi i benestar per a qualsevol edat i nivell.

Forma't!
Artic_Teatre_045.jpg

Eines per l'actor

Formació 2 dies a la setmana

Adquirir les eines necessàries per tenir consciència de l'instrument (cos i veu) i poder enfocar qualsevol ficció teatral aportant-hi la propia personalitat creativa. Aquest curs que proposem consta de tres mòduls trimestrals acumulatius.

TOHD4836.JPG

Laboratori Teatral

Formació 2 dies a la setmana

Cada any llancem dues formacions independents de Laboratori Teatral. Són cursos quatrimestrals enfocats cada un a uns continguts i eines concretes. El curs pas, vam duur a terme "Laboratori Daulte" i "Laboratori Shakespeare".

IMG_1364.jpg

Grup de creació

Formació 2 dies a la setmana

Cada any es duu a terme la creació d'un muntatge escènic únic basat en els interessos dels components de la companyia. El procés creatiu es compon, per una banda, d'un entrenament i laboratori teatral i, per l'altra, dels assajos del muntatge escènic i estrena de l'espectacle. La duració del curs és anual.

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.

bottom of page