Activitats

externes

Inici  >  Activitats externes

Gaudir de l'any

ampliant coneixements

Propostes i activitats externes a la formació d'Àrtic. Diferents disciplines i tècniques per a complementar els propis coneixements i/o per a reciclar-se. Una molt bona manera de renovar-se durant l'any.

Anna%252520CV%252520copia_edited_edited_

Tai Chi i Chi Kung

Impartit per Anna Oltra

L'art de cultivar l'harmonia interna és un dels propòsits essencials d'aquestes dues disciplines. Els seus moviments corporals lents, suaus i relaxats, ens porten a fer-nos conscients de nosaltres mateixos, ens acompanyen cap a una meditació en moviment on connectem cos, ment i ànima.

WhatsApp%20Image%202020-09-08%20at%2018.

Dansa creativa

Impartit per Neus Elfa

Explorem i dansem amb el propi moviment creatiu. En aquest curs treballem la consciència i la col·locació del cos a través de sèries d’estiraments i escalfament corporal, i experimentem diversos estils per expressar amb tota llibertat el que sentim, des de dins.

_N5A4016_2.JPG

Iniciació a la màgia

amb cartes

Impartit per Benet Rovira

Posant enfàsis en la presentació començarem a fer màgia des del primer dia. Amb petites subtileses farem que, el que podría semblar un trencaclosques es converteixi en un joc de màgia inexplicable.

Tres niñas

Les petits molière

Impartit per La langue de Molière

Juga, canta, balla, escolta i expressa't en francès. La activitat està oberta a tots els nens i nenes de 3 a 6 anys amb pares francòfons. Un espai on puguin millorar els seu francès i estimular la seva francofília.

Primers auxilis.jpg

Primers auxilis

Impartit per Dolors Evangelista

Tallers intensius de 2-3 hores, amb grups reduïts, que ens aporten coneixements sobre com actuar en cas de cremades, caigudes, convulsions febrils, picades... i on practiquem maniobres de Reanimació Cardiopulmonar (RCP).

Sonadoremi a Àrtic.jpg

Coral Sonadoremi

Impartit per Marc Lorenzo

Un grupet de veus femenines, sopranos i contralts, que quan cantem: sona do, sona re, i Sonadoremi! Una coral atrevida, plena d'energia, amb un ritme únic i un simple propòsit: deixar-se portar per la màgia de la música i passar una bona estona cantant.

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.