INTENSIUS i MONGRÀFICS

CADA TRIMESTRE EN TENIM DE NOUS

Cursos de curta durada, específics i exclusius

Tenim la sort de rebre a tres grans de la dansa, reconegudes àmpliament. Artistes escèniques en recerca de nous llenguatges. Imprescindible!

DATA · Lipi Hernandez

DATA és una metodologia que aquesta ballarina i coreògrafa ha dut a terme a través dels cossos i les ments dels ballarins/es que han col·laborat amb ella en els processos pedagògics i coreogràfics dels últims deu anys. Interessada en la relació entre individu i col·lectiu, l'eix principal de la seva proposta és el desbordament de la forma a través d'una pràctica física fonamentada en la meditació, els mantres, la càbala i la dansa postmoderna.


Lipi Hernández va fundar, el 1995, la companyia de dansa contemporània "Malqueridas", amb la que va crear diversos espectacles fins a transformar-la en una plataforma d'investigació del cos i el moviment l'any 2007. Acompanya i dóna suport a projectes i artistes de reconeixement nacional i internacional.

29 Febrer i 1 Març

8 hores

70€ *Promoció 2x1 pels alumnes d'Àrtic Teatre, Socis d'Aurea Joy o estudiants de qualsevol escola de dansa.

Reserva la teva plaça:

FELDENKRAIS · Ilona Muñoz

El taller consisteix en la pròpia conquesta del "ser creatiu" a través del Mètode Feldenkrais i des d'aquesta conquesta trobar la col·lectivitat a través de les nostres veus-cossos-éssers inèdits en relació. Posarem el focus en l'autoconsciència observant com viatja la nostra atenció en nosaltres mateixes i en les relacions amb l'espai i les persones.

 

Ilona Muñoz Rizzo Es transforma artísticament a Catalunya, Anglaterra, Polònia, Alemanya i Argentina. Treballa des de fa més de deu anys com a intèrpret de teatre de text, documental, de carrer i físic; així com en pràctiques d'investigació vinculades a les arts escèniques, el moviment i els cants tradicionals, també com a docent i facilitadora. El 2014 cofunda el Col·lectiu Mut. El 2018 rep l'acreditació internacional per exercir de professional del Mètode Feldenkrais.

14 i 15 Març

8 hores

70€ *Promoció 2x1 pels alumnes d'Àrtic Teatre, Socis d'Aurea Joy o estudiants de qualsevol escola de dansa.

Reserva la teva plaça:

KEEP MOVING · Sandra Barroso

El mètode KEEP MOVING permet activar el cos i preparar-lo perquè estigui disponible a moure's i actuar de forma creativa i significativa, connectant-lo amb la seva consciència més profunda. Es treballa "Ser Total": interconnexió del cos creatiu, energètic, físic, mental i emocional. 

 

KEEP MOVING és una pràctica que expandeix el significat del moviment, de l'acció, sent conscient en el temps i l'espai, i també permetent que la consciència es connecti amb allò que vol expressar quan actua. 

 

KEEP MOVING és una revolucionària experiència, una dansa activa que permet actuar des de l'espontaneïtat i naturalitat. La pràctica permet descobrir el moviment particular, la pròpia energia, activa la força latent i es connecta amb el ritme vital: Ser creatiu en acció.

28 i 29 de març

8 hores

70€ *Promoció 2x1 pels alumnes d'Àrtic Teatre, Socis d'Aurea Joy o estudiants de qualsevol escola de dansa.

Reserva la teva plaça:

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine com persones que, simplement, volen aprendre i gaudir del teatre.

© 2017 Associació Cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar amb nosaltres

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça de les Dones del Tèxtil, antiga Plaça Marcet).

Dades de contacte:

      610 938 937

      articteatre@gmail.com

Sobre nosaltres

Qui som

  • Facebook
  • Instagram

Xarxes socials