IMG_4025_edited.jpg

Cursos d'estiu

de 12 a 17 anys

Inici  >  Cursos d'estiu: 12 a 17 anys

Gaudir de l'estiu
fent teatre!

Cursos quinzenals creats per a aquells joves amants de fer quelcom diferent, que vulguin passar un estiu únic i irrepetible jugant a ser i fer el que més els vingui de gust, amb tota llibertat i sense límits, és a dir: JUGAR A TEATRE!

IMG_2493 (2).jpg

L'actor creador

Del 27 de juny al 8 de juliol

Una porta a l’imaginari, un món per a jugar i conèixer-se, un precipici de possibilitats com a creador. El moviment, la paraula, la música, la imaginació i un mateix seràn els protagonistes per generar qualsevol situació fictícia i posada en escena artística on tot és possible.

IMG_4001.JPG

La veritat de la mentida

Del 11 al 22 de juliol

Què és el teatre? Què hi ha de veritat en aquesta mentida? La veritat i la mentida, dues cares d'una moneda que es busquen contínuament, perquè sense la mentida no podem viure una veritat, i sense veritat la mentida es torna poc interessant. Un joc tant real com la vida però que no deixa de ser un joc.

IMG_3974_edited.jpg

Muntatge suïcida

Del 25 al 29 de juliol

Una setmana, un objectiu, una representació. Tots els coneixements teatrals i quotidians al servei de la creació d'un muntatge teatral. Exprimim la creativitat i la posem al servei d'allò que ens interessi parlar, comunicar i expressar. Un compte enrere emocionant que posa a prova l'artista que tots portem a dins. T’hi atreveixes?

Àrtic Cartell - Cursos estiu.png

Piscines i excursions

Del 28 de juny al 21 de juliol

Aquest any, oferim la possibilitat de realitzar els dimarts piscina i/o els dijous excursió, organitzat pels nostres amics de l'Escotilló:

  • Dimarts de 9:00 a 13:00 La Bassa

  • Dijous de 9:00 a 17:00 Excursions

*Preus a part: Piscina 6€ i excursions 12€ (la setmana)

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.