Cursos d'estiu

de 12 a 17 anys

Inici  >  Cursos d'estiu: 12 a 17 anys

Gaudir de l'estiu

fent teatre

Creats per a aquells joves amants de fer quelcom diferent, que vulguin passar un estiu únic i irrepetible jugant a ser i fer el que més els vingui de gust, amb tota llibertat i sense límits, és a dir: JUGAR A TEATRE!

IMG_2493 (2).jpg

Creació de personatge

Del 28 de juny al 9 de juliol

Revolucionar-se i inventar personatges per a portar-los a escena, tot s'hi val! Caricaturesc, salvatge, extravagant, burlesc, ridícul... A partir de les eines del mestre Lecoq: música, colors, elements, animals... ens endinsem en la creació de personatges a partir de la seva fisicalitat i la seva veu.

IMG_4025.JPG

3... 2... 1... impro!

Del 12 al 23 de juliol

Creació espontània i amb tota llibertat d’escenes d’impro teatral, sense cap guió com a referència, des del mateix joc d'improvisació, des del que surgeix moment a moment. Entrenem l’ara i l’aquí de l’escena improvisada en grup gaudint des de la imaginació, la ficció i el joc.

IMG_3974_edited.jpg

Muntatge suïcida

Del 26 al 30 de juliol

Una setmana, un objectiu, una representació. Tots els coneixements teatrals, acadèmics, quotidians, etc., al servei de la creació d'un muntatge teatral. Farem exprimir la creativitat i la posarem al servei d'allò que ens interessi parlar, comunicar i expressar. Un compte enrere emocionant que posa a prova l'artista que tots portem a dins. T’hi atreveixes?

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.