top of page
IMG_4025_edited.jpg

Cursos d'estiu

de 12 a 17 anys

Inici  >  Cursos d'estiu: 12 a 17 anys

Gaudir de l'estiu
fent teatre!

Cursos quinzenals creats per a aquells joves amants de fer quelcom diferent, que vulguin passar un estiu únic i irrepetible jugant a ser i fer el que més els vingui de gust, amb tota llibertat i sense límits, és a dir: JUGAR A TEATRE!

IMG_2493 (2).jpg

L'actor creador

Del 27 de juny al 8 de juliol

Una porta a l’imaginari, un món per a jugar i conèixer-se, un precipici de possibilitats com a creador. El moviment, la paraula, la música, la imaginació i un mateix seràn els protagonistes per generar qualsevol situació fictícia i posada en escena artística on tot és possible.

La veritat de la mentida

Del 11 al 22 de juliol

Què és el teatre? Què hi ha de veritat en aquesta mentida? La veritat i la mentida, dues cares d'una moneda que es busquen contínuament, perquè sense la mentida no podem viure una veritat, i sense veritat la mentida es torna poc interessant. Un joc tant real com la vida però que no deixa de ser un joc.

IMG_3974_edited.jpg

Muntatge suïcida

Del 25 al 29 de juliol

Una setmana, un objectiu, una representació. Tots els coneixements teatrals i quotidians al servei de la creació d'un muntatge teatral. Exprimim la creativitat i la posem al servei d'allò que ens interessi parlar, comunicar i expressar. Un compte enrere emocionant que posa a prova l'artista que tots portem a dins. T’hi atreveixes?

Àrtic Cartell - Cursos estiu.png

Piscines i excursions

Del 28 de juny al 21 de juliol

Aquest any, oferim la possibilitat de realitzar els dimarts piscina i/o els dijous excursió, organitzat pels nostres amics de l'Escotilló:

  • Dimarts de 9:00 a 13:00 La Bassa

  • Dijous de 9:00 a 17:00 Excursions

*Preus a part: Piscina 6€ i excursions 12€ (la setmana)

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.

bottom of page