Cursos d'estiu

de 12 a 17 anys

Inici  >  Cursos d'estiu: 12 a 17 anys

Gaudir de l'estiu

fent teatre

Creats per a aquells joves amants de fer quelcom diferent, que vulguin passar un estiu únic i irrepetible jugant a ser i fer el que més els vingui de gust, amb tota llibertat i sense límits, és a dir: JUGAR A TEATRE!

IMG_2493 (2).jpg

Creació de personatge

Del 28 de juny al 9 de juliol

Revolucionar-se i inventar personatges per a portar-los a escena. Tot s'hi val! Caricaturesc, salvatge, extravagant, burlesc, ridícul... A partir de les eines del mestre Lecoq: música, colors, elements, animals... ens endinsem en la creació de personatges a partir de la seva fisicalitat i la seva veu.

IMG_4025.JPG

3... 2... 1... impro!

Del 12 al 23 de juliol

Creació espontània i amb tota llibertat d’escenes d’impro teatral, sense cap guió com a referència, des del mateix joc d'improvisació, des del que sorgeix moment a moment. Entrenem l'aquí i l’ara de l’escena improvisada en grup des de la imaginació, la ficció i el joc.

IMG_3974_edited.jpg

Muntatge suïcida

Del 26 al 30 de juliol

Una setmana, un objectiu, una representació. Tots els coneixements teatrals, acadèmics o quotidians al servei de la creació d'un muntatge teatral. Exprimirem la creativitat i la posarem al servei d'allò que ens interessi parlar, comunicar i expressar. Un compte enrere emocionant que posa a prova l'artista que tots portem a dins. T’hi atreveixes?

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.