Cursos d'estiu

de 12 a 17 anys

Inici  >  Cursos d'estiu: 12 a 17 anys

Gaudir de l'estiu

fent teatre

Creats per a aquells joves amants de fer quelcom diferent, que vulguin passar un estiu únic i irrepetible jugant a ser i fer el que més els vingui de gust, amb tota llibertat i sense límits, és a dir: JUGAR A TEATRE!

IMG_3763.jpg

Creació de personatge

Del 28 de juny al 9 de juliol

Revolucionar-se i inventar personatges per a portar-los a escena, tot s'hi val! Caricaturesc, salvatge, extravagant, burlesc, ridícul... A partir de les eines del mestre Lecoq: música, colors, elements, animals... ens endinsem en la creació de personatges a partir de la seva fisicalitat i la seva veu.

IMG_4029.JPG

3... 2... 1... impro!

Del 12 al 23 de juliol

Creació espontània i amb tota llibertat d’escenes d’impro teatral, sense cap guió com a referència, des del mateix joc d'improvisació, des del que surgeix moment a moment. Entrenem l’ara i l’aquí de l’escena improvisada en grup gaudint des de la imaginació, la ficció i el joc.

IMG_3974_edited.jpg

Muntatge suïcida

Del 26 al 30 de juliol

Una setmana, un objectiu, una representació. Tots els coneixements teatrals, acadèmics, quotidians, etc., al servei de la creació d'un muntatge teatral. Farem exprimir la creativitat i la posarem al servei d'allò que ens interessi parlar, comunicar i expressar. Un compte enrere emocionant que posa a prova l'artista que tots portem a dins. T’hi atreveixes?

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine com persones que, simplement, volen aprendre i gaudir del teatre.

© 2016 Associació Cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar amb nosaltres

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça de les Dones del Tèxtil, antiga Plaça Marcet).

 

Dades de contacte:

      667 702 256 (Marc) · 610 938 937 (Alba)

      articteatre@gmail.com

Sobre nosaltres

Equip Àrtic

Espai Àrtic

Xarxes socials

  • Facebook
  • Instagram