top of page
IMG_4025_edited.jpg

Intensius d'estiu
de 12 a 17 anys

Gaudir de l'estiu
fent teatre!

Intensius quinzenals creats per a aquells joves amants de fer quelcom diferent, que vulguin passar un estiu únic i irrepetible jugant a ser i fer el que més els vingui de gust, amb tota llibertat i sense límits, és a dir: JUGAR A TEATRE!

Artic_Desembre_22_059.jpg

Fer o no fer

Del 26 de juny al 7 de juliol

Una porta a l’imaginari, un món per a jugar i conèixer-se, un precipici de possibilitats com a creador. El moviment, la paraula, la música, la imaginació i un mateix seràn els protagonistes per generar qualsevol situació fictícia i posada en escena artística on tot és possible.

IMG_2493 (2).jpg

Rols i personatges

Del 10 al 21 de juliol

Revolucionar-se i inventar personatges per a portar-los a escena, tot s'hi val! Caricaturesc, salvatge, extravagant, burlesc, ridícul... A partir de la identificació i inspiració amb: la música, els colors, els elements de la naturalesa i els animals, ens endinsem en la creació de personatges únics desobrint-ne la seva fisicalitat i la seva veu.

Artic_Teatre_011.jpg

Muntatge suïcida

Del 24 al 28 de juliol

Una setmana, un objectiu, una representació. Tots els coneixements teatrals i quotidians al servei de la creació d'un muntatge teatral. Exprimim la creativitat i la posem al servei d'allò que ens interessi parlar, comunicar i expressar. Un compte enrere emocionant que posa a prova l'artista que tots portem a dins. T’hi atreveixes?

Àrtic Cartell - Cursos estiu.png

Piscines i excursions

Del 27 de juny al 20 de juliol

Aquest any, oferim la possibilitat de realitzar els dimarts piscina i/o els dijous excursió, organitzat pels nostres amics de l'Escotilló:

  • Dimarts de 9:30 a 13:00 La Bassa

  • Dijous de 9:30 a 17:00 Excursions

*Preus a part: Piscina 6€ i excursions 14€ (la setmana). A confirmar preu final.

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.

bottom of page