TOHD5392_edited_edited.jpg

Àrtic

Teatre

Inici  >  Projecte

Què és? Qui som?

Àrtic Teatre és un projecte de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine com persones que, simplement, volen aprendre i gaudir del teatre.

Marc Lorenzo

Actor, pianista i creador

Inicia la seva trajectòria artística a Eòlia (Pla formatiu d'interpretació escola lliure) amb professors com Núria Legarda, David Verd, Josep Galindo, Sandra Monclús, Pau Miró i Teresa Medina. Diplomat en Mim Corporal i Teatre Físic a Moveo.

Va actuar a: "Viral" dirigit per Abel Coll i Jordi Faura; "Utopies" coodirigit per Glòria Balañà, Pierre Castagné i Olivier Colinni (que es va representar al Festival Grec de Barcelona, Montpellier i Berlín); "A l'arca a les 8" i "Deixa't d'històries" (Cia. Al Galliner); "Delete" de Juan Pablo Mazorra (Cia. Parece una tontería); "Instants de pleniluni" (Premi menció especial del públic, IV edició Dulcinea Curts); "La Santa Espina", protagonista principal del llargmetratge, dirigit per Héctor Romance.

Va dirigir: "Criatures", "Taxi", "Boeing-Boeing", "La ronda", "Toc Toc", "Òscar", "10 negrets" i "El Malalt imaginàri" (Cia. La Inestable de Bellaterra); "Jump" inspirat en el musical A chorus line (Cia. L'Artístik); i "Bohemios" (Homenatge Amadeu Vives, Collbató).

Va ser professor d'interpretació a Eòlia; a l'IES Pere Calders (dins del programa escolar, 1r i 2n de ESO); i a varis cursos extraescolars i intensius d'estiu.

Actualment, forma part dels espectacles de creació: "Sommes-nous?" (Cia. Situtimagines), "La Caja" (Cia. Mai Rojas i Los Escultores del aire)

Alba Duñó

Actriu i docent

Formada a l'Institut del Teatre amb el Grau d'Interpretació, i a l'escola La Casona. També ha realitzat diversos workshops nacionals i internacionals (Txiki Berraondo, Esteve Rovira, Pau Freixa, Declan Donellan, Constanza Macras...)

 

Professionalment, com a actriu de teatre ha col·laborat amb la Fura dels Baus.  Ha fet d'Emma a "Traïció" de Harold Pinter dirigida per Jordi Rubio. Ha fet d’Olaf a "El Temps i l’habitació", de Botho Strauss, dirigit per Raimon Molins, de La dona del diari a "Instants", dirigit per Ramon Vila, i d'Amanda, de "Cinc habitacions" dirigit per Glòria Balaña. Ha format part del Centenari de l'Insitut del Teatre al Teatre Lliure.

 

El 2014 crea la seva pròpia companyia, Menú Teatral, amb la que estrena el 2015 "La Pista", guanyadora de la Beca Desperta i programada al Teatre Gaudí de Barcelona.

El 2016 fa d’ajudant de direcció a Ghost de Constanza Macras, estranada a Schaubühne de Berlín.

El 2017 estrena amb Menú Teatral "Alícia", programada a Atrium.

També ha fet d'actriu a diversos curtmetratges de l'ESCAC i d'actriu de repartiment en llargmetratges d'autor. 

 

Com a docent ha fet de professora de teatre de la Bobina durant 5 anys, tant de joves com d'adults, i també a diverses escoles de teatre, així com a casals d'estiu.