Mostrar más

MARC LORENZO

Actor, docent i pianista

Inicia la seva trajectòria artística a Eòlia (Pla formatiu d'interpretació escola lliure) amb professors com Núria Legarda, David Verd, Josep Galindo, Sandra Monclús, Pau Miró i Teresa Medina. Diplomat en Mim Corporal i Teatre Físic a Moveo.

Va actuar a: "Viral" dirigit per Abel Coll i Jordi Faura; "Utopies" coodirigit per Glòria Balanà, Pierre Castagné i Olivier Colinni (que es va representar al Festival Grec de Barcelona, Montpellier i Berlín); "A l'arca a les 8" i "Deixa't d'històries" (Cia. Al Galliner); "Delete" de Juan Pablo Mazorra (Cia. Parece una tontería); "Instants de pleniluni" (Premi menció especial del públic, IV edició Dulcinea Curts); "La Santa Espina", protagonista principal del llargmetratge, dirigit per Héctor Romance.

Va dirigir: "Criatures", "Taxi", "Boeing-Boeing", "La ronda", "Toc Toc", "Òscar", "10 negrets" i "El Malalt imaginàri" (Cia. La Inestable de Bellaterra); "Jump" inspirat en el musical A chorus line (Cia. L'Artístik); i "Bohemios" (Homenatge Amadeu Vives, Collbató).

Va ser professor d'interpretaci a Eòlia; a l'IES Pere Calders (dins del programa escolar, 1r i 2n de ESO); i a varis cursos extraescolars i intensius d'estiu.

Actualment, forma part dels espectacles de creació: "Sommes-nous?" (Cia. Situtimagines), "La Caja" (Cia. Mai Rojas i Los Escultores del aire)

ALBA DUÑÓ

Actriu i docent

Formada a l'Institut del Teatre amb el Grau d'Interpretació. i escola La Casona. També ha realitzat diversos work shops nacionals i internacionals (Txiki Berraondo, Esteve Rovira, Pau Freixa, Declan Donellan, Constanza Macras...)

 

Professionalment com a actriu de teatre ha col·laborat amb la Fura dels Baus.  Ha fet d'Emma a "Traïció" de Harold Pinter dirigida per Jordi Rubio. Ha fet d’Olaf a "El Temps i l’habitació", de Butho Strauss, dirigits per Raimon Molins, de la dona del diari a "Instants", dirigit per Ramon Vila, i d'Amanda, de "Cinc habitacions" dirigit per Glòria Balaña. Ha format part del Centàri del Insitut del teatre, al Teatre Lliure.

 

El 2014 crea la seva pròpia companyia Menú Teatral amb la que estrena el 2015 "La Pista", guanyadora de la Beca Desperta i programada a teatre Gaudi de Barcelona,

El 2016 fa d’ajudant de direcció a Ghost de Constanza Macras, estranada a Shaubhüne de Berlin.

El 2017 estrena amb Menú Teatral "Alícia", programada a Atrium i actualment en gira.

També ha fet d'actriu a diversos curts metratges de l'ESCAC i d'actriu de repartiment en llargmetratges d'autor. 

 

Com a docent a fet de professora de teatre de la Bobina durant 5 anys, tant de joves com d'adults, i també a diverses escoles de teatre, així com casals d'estiu.

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine, com persones que, simplement, volen apendre i gaudir del teatre.

© 2017 Associació cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar-nos

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça Marcet). Per a contactar amb nosaltres envia'ns un mail o truca'ns al​:

Sobre nosaltres

Qui som

  • Facebook
  • Instagram

Xarxes socials