top of page
3Z6A9631%20(Retocada)_edited.jpg

Intensius d'estiu
adults

Gaudir de l'any
ampliant coneixements

Els cursos intensius són el complement ideal a qualsevol edat i nivell. Són propostes de diferents disciplines i tècniques per a complementar els propis coneixements artístics i/o per a reciclar-se. Una molt bona manera de renovar-se durant l'any amb intensius impartits per professionals especialitzats invitats.

Francesca Zannier.jpg

Clown Sagrat i presència

amb Francesca Zannier

de l'1 al 5 de juliol

En aquest curs a banda de revelar-te que ets molt més del que creus, podràs aprofundir en el teu món interior per reconèixer-lo, veure'n el potencial i sentir que realment seria una pena mantenir-lo ocult o tancat en un espai no compartit.

Artic_Desembre_22_113.jpg

Energia i emocions

amb David Maqueda

del 8 a l'11 de juliol

En aquest curs entrenarem en profunditat les emocions més bàsiques fins a convertir-les en eines accessibles  i aprendrem a utilitzar l’energia com a element base per a la creació col·lectiva junt amb l’entrega, l’emoció, l’escolta i el ritme escènic.

Marc.jpg

Entrenament actoral

amb Marc Lorenzo

Pròximament

Curs per conèixer el nostre mètode de treball i explorar les teves possibilitats com a actor o actriu. A partir del joc i el gaudi comencem a descobrir les principals eines actorals i a fer-nos preguntes sobre el que passa al nostre voltant i el que li passa a cadascú. Busquem obrir la porta de la pròpia creativitat vers una situació ficcionada. Apropa't al món de l'actuació i descobreix el teu potencial com artista creatiu. 

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.

bottom of page