top of page
3Z6A9631%20(Retocada)_edited.jpg

Intensius
adults

Gaudir de l'any
ampliant coneixements

Els cursos intensius són el complement ideal a qualsevol edat i nivell, i una molt bona manera d’entrar en contacte amb nosaltres. Són propostes de diferents disciplines i tècniques per a complementar els propis coneixements artístics i/o per a reciclar-se. Una molt bona manera de renovar-se durant l'any.

WhatsApp Image 2023-04-06 at 16.45.14.jpeg

Clown sagrado

de l'19 al 24 de juny

Quan trobem la connexió amb nosaltres mateixos, les nostres veritats més profundes, sintonitzem amb la nostra brújula interior i allà trobem el nostre clown, el nostre sagrat. A través del joc, la escolta del cos i la intuició, experimentem la seva màgia, i podem dir-nos pallassos sagrats per un moment. El temps que tarda el cos en desprendre's de la idea que té de si mateix per sentir i acceptar la seva veritable naturalesa física, emocional, energètica i espiritual.

Curs finalitzat
_DSC7914_edited.jpg

Entrenament actoral

de l'26 al 29 de setembre

Curs per conèixer el nostre mètode de treball i explorar les teves possibilitats com a actor o actriu. A partir del joc i el gaudi comencem a descobrir les principals eines actorals i a fer-nos preguntes sobre el que passa al nostre voltant i el que li passa a cadascú. Busquem obrir la porta de la pròpia creativitat vers una situació ficcionada. Apropa't al món de l'actuació i descobreix el teu potencial com artista creatiu. 

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.

bottom of page