top of page
3Z6A9631%20(Retocada)_edited.jpg

Intensius
adults

Gaudir de l'any
ampliant coneixements

Els cursos intensius són el complement ideal a qualsevol edat i nivell, i una molt bona manera d’entrar en contacte amb nosaltres. Són propostes de diferents disciplines i tècniques per a complementar els propis coneixements artístics i/o per a reciclar-se. Una molt bona manera de renovar-se durant l'any.

Canva - Selective Focus Of A Boxer's Fis

Lluita escènica

27 i 28 d'abril

Sempre que hi ha violència en escena ens agrada que sembli real, i després ens preguntem: com ho fan? El combat escènic ens ensenya a poder-nos barallar dalt d'un escenari sense fer-nos mal, guardant les distàncies de seguretat i fent que sembli de debò.

Clown sagrado 2.jpg

Clown sagrado

31 de maig, 1 i 2 de juny

Una introducció al “Clown sagrado  y presencia”. Revelar-te a través de l'altre, deixar caure les màscares socials per trobar la teva autenticitat i força. Sentir-te un amb els altres i gaudir junts amb les nostres fragilitats. Habitar-te completament, sense judici, gaudint i compartint el que ets.

_DSC7914_edited.jpg

Entrenament actoral

Proximament

Curs per conèixer el nostre mètode de treball i explorar les teves possibilitats com a actor o actriu. A partir del joc i el gaudi comencem a descobrir les principals eines actorals i a fer-nos preguntes sobre el que passa al nostre voltant i el que li passa a cadascú. Busquem obrir la porta de la pròpia creativitat vers una situació ficcionada. Apropa't al món de l'actuació i descobreix el teu potencial com artista creatiu. 

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.

bottom of page