top of page

Taller
d'adults

Tallers de teatre quatrimestrals per aprendre i gaudir del teatre

Els nostres cursos de Taller d'adults estan dissenyats per desconnectar de la rutina i descobrir de nou les teves possibilitats expressives com actor/actriu. Un espai de joc i gaudi, una estona per tu, on connectar amb la teva creativitat, el teu cos, la teva veu, amb els altres, i deixar sortir la intuició i el talent artístic que portes dins.

Joc i improvisacions

  • Octubre - Gener

  • Dimecres de 20:00 a 21:30

  • Aula oberta 7 de febrer

  • 45€ + iva / mes

  • 45€ de matrícula anual

Taller d'adults I

Experimenta i descobreix les teves possibilitats expressives explorant les bases de la interpretació teatral a partir de dinàmiques i improvisacions.

Què es treballa?

A cada sessió dediquem una primera part on escalfem motors tots junts, alhora, amb exercisis molt actius i participatius; i a la segona part juguem a partir d’improvisacions molt concretes. Aquestes improvisacions poden ser de dues persones o de tot el grup, on treballem la escolta, el compromís, la confiança, el treball en equip i, com no, la capacitat d'adaptacó.

Artic_Teatre_053.jpg

Taller d'adults II

Abordarem la feina de creació de personatges de manera individual i lúdica, fent servir la improvisació, la caracterització i també el treball amb text per construir personatges de manera expressiva i orgànica. ​Juguem a ser una altre persona sense deixar de ser nosaltres mateixos.

 

Què es treballa?

En aquest curs aprendrem a analitzar un text, a encarar un personatge i vivenciar una escena o una situació dramàtica fictícia. Mitjançant les eines de l'actor: la presència, l'escolta i rebot, l'adaptació, l'imaginari, el pensament intern, i els elements necessaris d'un procés creatiu, serem capaços d'afrontar una peça teatral.

DSC_6912_edited_edited.jpg
bottom of page