top of page
TOHD5439_edited.jpg

Cursos
per a joves

Des dels 9 
fins als 18 anys

Inspirar, motivar i acompanyar són els valors amb els que ens apropem al món teatral i despertem l'entusiasme, la creatividad, la expressió, la actitud lúdica, les habilitats artístiques, les relacions i el gaudi. Un espai on jugar a ser un altre sense deixar de ser un mateix.

Tots els grups comencen la setmana del 2 d'Octubre.

Descobreix-te!
Artic_Desembre_22_047.jpg

Interpretació

1,5h o 2h a la setmana

Fomentem el treball en el joc dramàtic i la improvisació. Alliberem el cos, la veu i les emocions i ens endinsem en el món dels personatges i les escenes. Explorem l’univers teatral d’una manera fàcil i divertida on descobrim junts la complicitat, el treball en grup i la creativitat necessaria per a despertar l'artista que portem a dins.

IMG_8530.jpg

Joves plus (curs 2024-25)

2,5h a la setmana

Indispensable pels que vulguin un repte més enllà de la interpretació i desenvolupar el seu potencial creatiu. Per una banda, posem focus a l'interpretació i, per altra banda, posem consciència sobre el nostre instrument (cos i veu). Treballem l'expressió corporal, la dicció i la projecció vocal, assolint així la tècnica necessària per arribar a ser un bon actor o una bona actriu.

Pròximament

Exprimeix-te!

IMG_9849.jpg

Joves talents

3h a la setmana

Si tens entre 16 i 18 anys i has estat alumne del curs de Joves plus (o no has estat alumne de l’Escola però tens un nivell equiparable), Àrtic et convida a fer un pas més enllà i apuntar-te a Joves talents, un curs pont per encarar uns possibles estudis professionals de teatre, doncs treballarem amb la intensitat i l’exigència d'un Cicle formatiu de Grau Superior en art dramàtic.

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.

bottom of page