TOHD5439_edited.jpg

Formació

joves

Inici  >  Formació joves

Des dels 10 

fins als 17 anys

Dissenyada per tal que els nois i noies comencin a descobrir-se i expressar-se a través del teatre. A partir de les eines teatrals ens endinsem en el pensament, la personalitat, l´ètica, el joc i la gestió de les emocions. En definitiva, tot allò que configura i caracteritza el jo i la relació amb l’entorn.

TOHD5020_edited.jpg

Interpretació

1 dia a la setmana

Fomentem tot el treball en el joc teatral. Aquest joc té com a instruments o ítems l'escolta, el ritme, la consciència de l’espai i el cos, el moviment i el gest, l’imaginari, les accions, la paraula, el simbolisme, les emocions i la confiança.

TOHD4836.JPG

Despertant els sentits

1 dia a la setmana

Per adquirir amb fermesa els coneixements, per jugar lliure, per poder estar disponible i arribar allà on la creativitat vol arribar és imprescindible posar focus i consciència, exclusivament, sobre el nostre instrument. Un espai per a despertar els sentits i entrenar el cos i la veu.

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

1/14

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine com persones que, simplement, volen aprendre i gaudir del teatre.

© 2016 Associació Cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar amb nosaltres

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça de les Dones del Tèxtil, antiga Plaça Marcet).

 

Dades de contacte:

      667 702 256 (Marc) · 610 938 937 (Alba)

      articteatre@gmail.com

Sobre nosaltres

Equip Àrtic

Espai Àrtic

Xarxes socials

  • Facebook
  • Instagram