top of page
TOHD5439_edited.jpg

Cursos
per a joves

Des dels 10 
fins als 18 anys

Inspirar, motivar i acompanyar són els valors amb els que ens apropem al món teatral i despertem l'entusiasme, la creatividad, la expressió, la actitud lúdica, les habilitats artístiques, les relacions i el gaudi. Un espai on jugar a ser un altre sense deixar de ser un mateix.

Tots els grups comencen la setmana del 4 d'Octubre.

TOHD5392_edited.jpg

10 a 11 anys

1 dia a la setmana (QUEDEN 1 PLAÇA)

Fomentem tot el treball en el joc teatral. Alliberem la corporalitat i les emocions i ens endinsem en el joc fictíci prenen consciència de quins són els mecanismes i conceptes fonamentals del teatre, com: el tema, l'argument, els personatges, la situació, el diàleg, el conflicte i el desenllaç.

TOHD5020_edited.jpg

12 a 15 anys

1 dia a la setmana (QUEDEN 2 PLACES)

Fomentem tot el treball en la improvisació. Aquesta té com a instruments o ítems l'escolta, el ritme, la consciència de l’espai i el cos, el moviment i el gest, l’imaginari, les accions, la paraula, el simbolisme, les emocions i la confiança.

IMG_3974_edited.jpg

16 a 18 anys

1 dia a la setmana

Apropar-se al món de l'actuació i descobrir el teu potencial com artista creatiu. Per adquirir amb fermesa els coneixements, per jugar lliurement, per poder estar disponible i arribar allà on la creativitat vol arribar és imprescindible, per una banda, posar focus sobre l'interpretació, i per altra banda, posar consciència sobre el nostre instrument (cos i veu).

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat correctament.

bottom of page