VEU i CANT

​La veu és una de les eines bàsiques per l'actor. El curs de veu i el de cant són exclusivament per prendre conciència de l'instrument i començar a explorar les pròpies capacitats expressives més enllà de la resta d’eines de les que disposem.

El curs de veu és un curs grupal, dirigit a actors que volen millorar la seva tècnica vocal, prendre consciència del seu instrument i rebre un entrenament per evitar lessions vocals. 

 

Les classes de cant son individuals i van dirigides a tots aquells que vulguin millorar la seva tècnica vocal, millorar el seu estil, ampliar coneixements o fer un entrenament setmanal per mantenir-se en forma. Aquest no és un curs dirigit exclusivament a cantants.

CURS DE VEU

DIJOUS de 19:00 a 20:30

38€ Quota mensual  |  Matrícula 30€

CLASSES DE CANT

DIMECRES TARDA (Horaris a convenir)

20€ Classe | 80€ Quota mensual

MONOGRÀFICS I INTENSIUS

Cursos de curta durada. Cada trimestre en tenim de nous!

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine, com persones que, simplement, volen apendre i gaudir del teatre.

© 2017 Associació cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar-nos

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça Marcet). Per a contactar amb nosaltres envia'ns un mail o truca'ns al​:

Sobre nosaltres

Qui som

  • Facebook
  • Instagram

Xarxes socials