CURS PREPARATÒRI

PREPARACIÓ PROVES IT

Dissenyat per aquelles persones que volen presentar-se a les proves del IT Teatre d'aquest any. 

 

En un grup de màxim 5 alumnes, es farà un acompanyament individualitzat per cadascú. Concentrant les energies en els punts principals a treballar per poder passar les proves amb confiança. És un treball íntim i profundament ric per als alumnes, ja que l’acompanyament personal fa créixer l’individu més enllà del teatre.

EL CURS CONSTA DE DUES PARTS

PRIMERA ETAPA (octubre a març)

Preparació entorn a la disponibilitat actoral i el treball de versemblança, veritat, creació de la ficció i descobriment d'algunes eines corporals.

 

SEGONA ETAPA (març a mitjans de juny)

Coach, acompanyament i preparació del material necessari a partir dels requisits de l’IT.

ALBA DUÑÓ, actriu i llicenciada per l'Institut del teatre

 

Un espai de coach és un espai on començar a posar consciència de l'entorn vers jo i de jo vers l'entorn. Descobrir quines coses em fan fort i m'hi puc recolzar i quines coses cal complementar, posant-hi llum des de la tranquil·litat, la generositat i el no judici.

Ens endinsarem en la dimensió d'aquest món, jugant. Entendrem què és que se'ns demanarà i com cal respondre. Entrenarem l'estar disponibles per ser modificat, l'estar exposat, potenciarem les pròpies aptituds, encaixarem les mancances i prendrem confiança en un mateix, més enllà dels coneixements.

HORARI

18:00 - 20:00**

DIES

Divendres

GRUP

​Únic

PREUS

Primera part (2 hores semanals)

Segona Part (4 hores semanals)**

65€/mes

110€/mes

*Matrícula 35€

*Els pagaments es faràn trimestrals

RESERVA LA TEVA PLAÇA:

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine, com persones que, simplement, volen apendre i gaudir del teatre.

© 2017 Associació cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar-nos

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça Marcet). Per a contactar amb nosaltres envia'ns un mail o truca'ns al​:

Sobre nosaltres

Qui som

  • Facebook
  • Instagram

Xarxes socials