QUE EL TEATRE

NO S'ATURI!

Hem creat aquest festival online de teatre per a seguir compartint arts escèniques i cultura. Ens sumem a les iniciatives fetes per altres entitats d'oferir teatre a través de la pantalla per amenitzar aquest confinament.

RECORREGUT ANUAL

escola de teatre formació sabadell

Dirigit a adults que volen formar-se com a actors. El curs aportarà les eines necessàries per afrontar una creació escènica des d'un punt de vista actoral.

Dirigit a tots aquells nois i noies amb inquietuds pel teatre que volen conèixer l'entremat escènic, adquirir valors, despertar la pròpia creativitat i passar-s'ho bé!

Dirigit a aquelles persones que els agrada el teatre i que volen gaudir-ne sense professionalitzar-se; adquirint eines pràctiques i ampliant nous horitzons.

Dissenyat per a totes aquelles persones que volen presentar-se a les proves de l'Institut del Teatre. Impartit per Alba Duñó, actriu i llicenciada a l'Institut del Teatre.

INTENSIUS i MONOGRÀFICS

Intensius de Març

Tres disciplines úniques amb tres grans professionals de dansa i moviment de casa nostra. Imprescindible!

3r trimestre

Prendre consciència del propi instrument vocal. Impartit per Roger Pérez, professor especialista en tècnica vocal Certificat per l'Institute for Vocal Advancement.

3r trimestre

Llegir primer, imaginar després i finalment utilitzar una sèrie de claus intel·lectuals i pràctiques per a la escenificació i construcció d'un espectacle teatral.

Proximament

- L'actor davant la càmera

- Escriptura i dramatúrgia

- Entrenament per a actors

- Esgrima escènica

- Clown

VOLS REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS D'ÀRTIC PER CORREU? 

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine com persones que, simplement, volen aprendre i gaudir del teatre.

© 2016 Associació Cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar amb nosaltres

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça de les Dones del Tèxtil, antiga Plaça Marcet).

Dades de contacte:

      667 702 256 (Marc) · 610 938 937 (Alba)

      articteatre@gmail.com

Sobre nosaltres

Equip Àrtic

Espai Àrtic

Xarxes socials

  • Facebook
  • Instagram