QUE EL TEATRE

NO S'ATURI!

Hem creat aquest festival online de teatre per a seguir compartint arts escèniques i cultura. Ens sumem a les iniciatives fetes per altres entitats d'oferir teatre a través de la pantalla per amenitzar aquest confinament.

RECORREGUT ANUAL

escola de teatre formació sabadell

Dirigit a adults que volen formar-se com a actors. El curs aportarà les eines necessàries per afrontar una creació escènica des d'un punt de vista actoral.

escola de teatre formació sabadell

Dirigit a tots aquells nois i noies amb inquietuds pel teatre que volen conèixer l'entremat escènic, adquirir valors, despertar la pròpia creativitat i passar-s'ho bé!

escola de teatre formació sabadell

Dirigit a aquelles persones que els agrada el teatre i que volen gaudir-ne sense professionalitzar-se; adquirint eines pràctiques i ampliant nous horitzons.

escola de teatre formació sabadell

Dissenyat per a totes aquelles persones que volen presentar-se a les proves de l'Institut del Teatre. Impartit per Alba Duñó, actriu i llicenciada a l'Institut del Teatre.

INTENSIUS i MONOGRÀFICS

Intensius de Març

Tres disciplines úniques amb tres grans professionals de dansa i moviment de casa nostra. Imprescindible!

Teatre musical cant veu

3r trimestre

Prendre consciència del propi instrument vocal. Impartit per Roger Pérez, professor especialista en tècnica vocal Certificat per l'Institute for Vocal Advancement.

Direcció i escenificació sabadell

3r trimestre

Llegir primer, imaginar després i finalment utilitzar una sèrie de claus intel·lectuals i pràctiques per a la escenificació i construcció d'un espectacle teatral.

escola de teatre formació sabadell

Proximament

- L'actor davant la càmera

- Escriptura i dramatúrgia

- Entrenament per a actors

- Esgrima escènica

- Clown

VOLS REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS D'ÀRTIC PER CORREU? 

 Gràcies pel teu missatge!