Grupo de teatro

Inici  >  Monogràfics i intensius

Propostes de diferents disciplines i tècniques per a complementar els propis coneixements artístics i/o per a reciclar-se. Una molt bona manera de renovar-se durant l'any.

Actores ensayando

Direcció

Impartit per Albert González

Llegir primer, imaginar després i finalment utilitzar una sèrie de claus intel·lectuals i pràctiques per a la escenificació i construcció d'un espectacle teatral. Dissenyat per totes aquelles persones que dirigeixen grups amateurs, que han dirigit o que simplement els interessa començar a indagar en aquest camp. També pels actors que vulguin ampliar els coneixements dins les arts escèniques.

Monogràfic

1r trimestre

Dia setmanal a concretar

Canva - Selective Focus Of A Boxer's Fis

Lluita escènica

Impartit per Marçal Bayona

Sempre que hi ha violència en escena ens agrada que sembli real, i després ens preguntem: com ho fan? El combat escènic ens ensenya a poder-nos barallar dalt d'un escenari sense fer-nos mal, guardant les distàncies de seguretat i fent que sembli de debò. Un gran coneixement corporal i de coordinació de l'intèrpret al servei de l'escena.

Intensiu

2n trimestre

Dates a concretar

Clown Payaso Pallasso

La vulnerabilitat del Clown

Impartit per Piero Partigianoni

Una recerca del propi ésser Clown, un viatge cap a l’interior, cap a les pròpies emocions i bogeria, cap a la ingenuïtat i la picardia. Un viatge per trobar-se a un mateix per tal de poder emocionar i fer riure.

Intensiu

3r trimestre

Dates a concretar

 

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta'ns!

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine com persones que, simplement, volen aprendre i gaudir del teatre.

© 2016 Associació Cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar amb nosaltres

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça de les Dones del Tèxtil, antiga Plaça Marcet).

Dades de contacte:

      667 702 256 (Marc) · 610 938 937 (Alba)

      articteatre@gmail.com

Sobre nosaltres

Equip Àrtic

Espai Àrtic

Xarxes socials

  • Facebook
  • Instagram