Mesures

Covid-19

Inici  >  Mesures Covid-19

Després d'aquesta sacsejada i frenada, a Àrtic tornem amb la força i la seguretat de sempre. És per aquest motiu que totes les activitats estaran regides sota les normes preestablertes per SANITAT.

Grups estables:

 • Per formalitzar la inscripció, cal presentar una declaració de responsabilitat envers la Covid-19.

 • Totes les activitats es faran amb un màxim 15 persones per grup. En cas que les circumstàncies i protocols canviïn, adaptarem la ràtio a la normativa que estableixi el Govern.

 • Cap persona amb símptomes de coronavirus o que estigui en contacte directe amb persones positives o simptomàtiques podrà realitzar les activitats de l'espai.

Mesures de protecció:

 • Per accedir a les instal·lacions es realitzarà un control de temperatura i s'haurà d'utilitzar el gel hidroalcohòlic.

 • La distància física interpersonal de seguretat, tant en espais tancats com a l'aire lliure s'estableix en 1,5 metres.

 • L'ús de la mascareta és obligatori a totes les sales de l'Espai Àrtic. Només estarà permès anar sense mascareta per realitzar activitats físiques que ho requereixin (com per exemple, dansa) i sempre respectant la distància de seguretat.

 • No serà permesa l'entrada a les sales amb calçat d'exterior. Es podrà utilitzar un calçat exclusiu, mitjons, peücs antilliscants, sabates de dansa o bé anar descalços.

 • Pel que fa al material, les persones que hagin fet ús d'un material s'encarregaran de netejar-lo abans d'abandonar l'espai.

 • Pel que fa a les instal·lacions, es ventilaran 3 cops al dia, i es netejaran i desinfectaran diàriament. A més a més, a Àrtic hem comprat un aparell per netejar l'ambient (Wellis, Air Desinfection) i així garantir que l'entorn sigui net, ventilat i adequat.

*Les mesures anteriors s'adaptaran a les normes i criteris adoptades pel Govern, amb caràcter general o territorial durant tot el curs.

Vols més informació? Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

Apunta't al butlletí

Estigues al dia de totes les nostres notícies.

Subscriu-t`hi ara i rep tota la informació d'Àrtic.

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine com persones que, simplement, volen aprendre i gaudir del teatre.

© 2016 Associació Cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar amb nosaltres

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça de les Dones del Tèxtil, antiga Plaça Marcet).

Dades de contacte:

      667 702 256 (Marc) · 610 938 937 (Alba)

      articteatre@gmail.com

Sobre nosaltres

Equip Àrtic

Espai Àrtic

Xarxes socials

 • Facebook
 • Instagram