FORMACIÓ JOVES

INTERPRETACIÓ

Dissenyats per tal que els nois i noies comencin a descobrir-se i expressar-se a través del teatre. A partir de les eines teatrals ens endinsem en el pensament, la personalitat, l´ètica, el joc, i la gestió de les emocions. En definitiva tot allò que configura i caracteritza els jo i la relació amb l’entorn.

Fomentem tot el treball en el joc teatral. Aquest joc té com a instruments o ítems: l'escolta, el ritme, la consciència de l’espai i el cos, el moviment i el gest, l’imaginari, les accions, la paraula, el simbolisme, les emocions i la confiança.

S’estructura per edats, i any rere any sent més específics en les bases, de manera que les eines teatrals s’incorporin orgànicament. Així doncs en aquests cursos: busquem la desinhibició, enfoquem la mirada a un mateix (a dins), descobrim els seus interessos i la pròpia creativitat, a partir d'improvisacions abordem l'ètica de les relacions humanes, i a poc a poc, anem potenciant la autoestima i configurant el seu caràcter.

HORARI

GRUP

DIES

18:00 a 19:30

Dimecres

Joves 1

Joves 2

Dimarts

18:00 a 19:30

Joves 3

Dilluns

18:00 a 19:30

DESPERTANT ELS SENTITS

Els cursos de joves són bàsicament un hobby. Tot i això, a Àrtic basem l’ensenyament amb l’art i ofici de l’actor. En aquest sentit, és imprescindible posar focus, també, en el propi instrument.

Una assignatura creada en la mateixa línia pedagògica que la interpretació, és a dir, des del joc. En aquesta prendran consciència dels sentits (cos i veu) a partir del joc: desenvolupant l’atenció a com el moc, com el tracto, com el projecto, i així desenvolupar la consciència de com estic...

 

US RECOMANEM QUE FEU LES DUES ASSIGNATURES, complementant-les el creixement és exponencial.

HORARI

18:00 - 19:30

DIES

Dijous

GRUP

​Únic

PREUS

Interpretació

Interpretació + Despertant els sentits

*Matrícula 35€

*Els pagaments es faràn trimestrals

45€/mes

76€/mes

RESERVA LA TEVA PLAÇA:

Àrtic Teatre

Un centre de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine com persones que, simplement, volen aprendre i gaudir del teatre.

© 2016 Associació Cultural Àrtic Teatre. Tots els drets reservats.

Com contactar amb nosaltres

Ens trobem al C/ Sant Miquel 59 de Sabadell (molt a prop de la Plaça de les Dones del Tèxtil, antiga Plaça Marcet).

Dades de contacte:

      667 702 256 (Marc) · 610 938 937 (Alba)

      articteatre@gmail.com

Sobre nosaltres

Equip Àrtic

Espai Àrtic

Xarxes socials

  • Facebook
  • Instagram