top of page
TOHD5392_edited_edited.jpg

Àrtic

Teatre

Inici  >  Projecte

Què és? Qui som?

Àrtic Teatre és un projecte de creació artística i formació teatral en constant evolució. Un espai on créixer i enriquir-se professional i personalment: tant persones que volen dedicar-se al món del teatre o el cine com persones que, simplement, volen aprendre i gaudir del teatre.

Marc.jpg

Marc Lorenzo

Actor, pianista i creador

Al 2009 inicia la seva trajectòria artística a Eòlia (Pla formatiu d'interpretació) amb professors com Núria Legarda, David Verd, Josep Galindo, Sandra Monclús, Pau Miró i Teresa Medina.

Al 2013 acaba la seva formació a eòlia amb l’espectacle “Viral” dirigit per Abel Coll i Jordi Faura; també col·labora amb l’espectacle “Utopies” coodirigit per Glòria Balanà, Pierre Castagné i Olivier Colinni (que es va representar al Festival Grec de Barcelona, i també a Montpellier i Berlín); i protagonitza el seu primer llargmetratge “La Santa Espina”, dirigit per Héctor Romance.

 

El mateix any forma part de la Cia L’Artístik dirigeix “Jump!” (2013-2014), work in progress inspirat en el musical de Broadway “A chorus line”; i també se suma a la Cia La Inestable de Bellaterra amb la que ha dirigit: “Criatures” (2013), “Taxi” i “Boeing-Boeing” (2014), “Toc Toc”, “Òscar” (2016), “10 negrets” (2017), “El malalt imaginàri” (2018) i “La Ronda” (2019).

 

Al 2014, és professor d’interpretació a Eòlia (Curs 2013-2014); i Director d’escena de “Bohemios” (Proposta musical dins del programa d’actes amb motiu a l’homenatge d’Amadeu Vives a Collbató).

 

Al 2015 és professor de Teatre als alumnes de 1r i 2n d’ESO a l’IES Pere Calders (proposta pedagogica proposada dins del programa escolar).

 

Al 2016 forma part de varis projectes de petit format com “A l’arca a les 8” i “Deixa't d’històries” (Cia. Al Galliner), Pigat o la història d’un caball” de Ricard Reguant (Cia. Vadebòlid), i “Delete” de Juan Pable Mazorra (Cia. Parece una tontería).

 

Al 2017 es diploma en Mim Corporal i Teatre Físic a Moveo; és pianista cover a “Game Over” (Cia. Los escultores del aire); i col·labora com a ajudant de direcció i coach de figurants del llargmetratge “Impacto” (amb Héctor Romance).

 

El 2018, forma part de l’espectacle de creació: “La Caja” (Cia. Los escultores del aire), “Sommes-nous?” (Cia. Situtimagines).

 

Actualment, és pianista i compositor al grup de música i moviment “Imana”; és actor a l’espectacle “Fènix” de creació propia, i imparteix classes d’interpretació i moviment a Àrtic Teatre des de 2018.

bottom of page